A6 igen men med Manda.

Idag har jag varit på A6. Asså jag har varit där ganska mycket nu. Aja! Iaf så köpte jag en ring, eller Manda köpte den till mig som en sen födelsedagsprisent. Tack! Och så köpte jag pore strips och ansiktsmasker. Jag kan förklara lite mer om det imorgon. Imorgon ska jag till stoarp. Vi ska grilla med några där. Men nu ska jag lära mig lite om photoshop av Lisa candemyrs Inlägg, http://lisacandemyr.blogg.se/2011/july/design-del-1.html . Men det går inte så bra ^^ Mönsterna sparas inte där jag vill att dom ska det -.- Jag hittar inte dom. xD

Emmie kommer hem på Onsdag! Saknar dig! Godnatt xP


Lite suddig... Tamlin♥ Hadde ingen annan bild så det blev den.


Rummet klart!

Äntligen är rummet städat.

Före:






Efter:






Frasse fick vila idag också... Mamma årkade inte hänga med och Hanna och dom kommer snart. :( Saknar stallet!

Hey! ♥

(Rubriken var bara slumplig) Idag ska jag iaf rida Frasse. Sen på kvällen kommer Familjen Carlgren till oss. Vi ska grilla eller något. Skit kul! ;D Och då ska jag fråga Hanna om hon kan koda min blogg. Hihihihi ♥ Men innan jag åker till stallet måste jag städa, mata djuren och tömma kattlådan -.- Kan visa före/efter bilder sen :) Mitt rum är fulast så mobba ej! Jag är jätte sugen på att tävla nu! Eller iaf rida... Mamma ska filma när jag rider idag :) Tänkte visa det här på bloggen. Jag årkar inte städa! Åååå, jag måste städa iaf. Det ser ut som en "svinstia" här. och jag ser ut som en utomjording!! ;O Kuligt, kuligt!



Min fina älskling! ♥

Firre!

Idag klockan fem åkte jag, farmor och farfar o fiskade. Det tog rn halvtimme att åka dit men det var det värt.  Jag fick första fisken! ;D Måste säga att jag är storfiskan asså xD //Eller inte. Jag tror att jag fick nio fiskar. Alla var jätte små, pytte små. Jag red inte Frasse idag. Han fick vila idag också.

Det kanske blivigt lite lite uppadtering men det är för att jag inte har något kul att skriva om... Ge ännu mer förslag!

//Fanny ♥

Svar på kommentar!

Anonym om Måste köpa en kamera!:
När ska du lägga upp bilderna på dig och Frasse?

Svar: Det är såhär att Sara har bilderna på sin kamera och hon hittar inte sin överförningskabel :S Men Emmie har lite bilder på mig och Frasse men hon är på gottland... :( Dom kommer när dom kommer! ;)


Måste köpa en kamera!

Japp det måste jag! Det står helt klart först på måste köpa listen nu. Men hur ska jag få ihop så mycket pengar?

Men iaf, idag ska jag rida Frasse. Jag tror att jag ska rida i torpethagen. Får se...

Jag ska srkiva mer ikväll! Och jag ska försöka koda bloggen idag xD kommer inte lyckas. Hejdå! //Fanny ♥


suddig -.- men det är Viggo. ;D

Skara Sommarland!

Nu sitter jag i stugan med Amanda och Skalman (Emma). Idag så har vi mest varit i vatten landet, men jag och manda åkte tranan iaf. Men imorgon ska vi åkare mer! ;) det var jobbigt att skriva med denna, pappas iphone. Och mamda har jätte tråkigt. Men jag skriver när jag kommer hem. Eller imorgon! :) //fanny

A6 med mamma & pappa!

Idag har jag varit på A6 med mamma och pappa. Jag köpte en tröjja och ett par skor på stadium. Skorna var på rean så dom kostade bara 99, men tröjjan kostade 399. Mamma betalade! Tack ;D Ikväll ska jag sova hoss Jennie men innan det ska jag rida Frassisen ♥ Jag ska rida med mamma och Jennie. Jennie rider Daim och mamma Mickie. Vi ska först skritta ut och sen rida i ridhuset.

Tröjjan:



Skorna:



Skanar dig Emmie!
//Fanny

Nu design på G!

Ja, under kvällen har jag fixat och trixat med en ny header och bakgrund. Jag tyckte den jag har nu är lite tråkig -.- Men det blev inte världens finaste precis. Men den duger ;) Den kommer upp imorgon. (Hoppas jag) ;D Men jag ska sova nu! Hejdå!

//Fanny ♥

Nu är jag hemma efter en lång dag på Lager 157 :D

Inköps lista:

Convears
Luvtröjjor
T-shirts                                         Det enda jag köpte på min inköpslista är jeans ;o
Jeans
Kanske filmer

Jag köpte Jeans då, ett kuddfodral, en koffta, "penn burk", lyckta, mössa, strumpor, papperskog, thits och nessesär.















Det var allt ;D // Fanny ♥

Hemma bra men stallet bäst!

Frasse ska vila idag och imorgon för han har gått väldigt mycket. Och imorgon ska jag till gällstad. Äntligen! ;D Frasse kommer få vila ganska mycket denna veckan.

Idag: Vila
Söndag: vila
Mondag: rida ut.
tisdag: Rida i torpet om det är fint väder.
Onsdag: vila
Torsdag: Thea rida.
Fredag: tömmköra
Lördag: Mest skritta.
Söndag: Vet inte om han ska vila då med...

Inköps lista:

Convears
Luvtröjjor
T-shirts
Jeans
Kanske filmer

Nu vill Amanda ut och hoppa studsmatta. Och vi måste upp tidigt imorgon ;) Men sorry för dårlig uppdatering :(

// Fanny ♥



Hey!

Frassisen ♥

Det var varit väldigt mycket med Frasse nu men jag ska börja rida han fem gånger i veckan ungefär. En eller mer dagar vilar han och på torsdagar rider någon annan han. Och så ska jag rida Mickie två gånger denna veckan och nästa. Rida, rida och rida! Emmie ska till fårö. ;D Men imorgon ska båda vila. Då ska jag till NewYorker.

Ridpasset

Idag var han ganska pigg. Men eftersom "hon" red lite idag så red jag bara i en halvtimma. Det blev lite gallop iaf. Hon travade mest.

// Fanny ♥


Dagen.. ;D

Iaf har jag varit i stallet som varnligt. Jag red Frasse. Men jag har inte blogglust nu iaf. Jag kan skriva mer ikväll :) Om jag hinner "/ Men det gör jag nog. Igår red jag Vindy men jag årkar inte skriva om det nu gör det ikväll då.
Frasse:

Jag Emmie och Jennie skrittade ut. Först till torpet och sen bort till Åkarpsby. Frasse går inte så snabbt så det blev ganska mycket trav endå för Mickie och Daim går väldigt snabbt om man jämnför med Frasse -.- Fiina Frasse!

Modda inte stavfel om det är något för jag orkar inte kolla det nu! ♥

// Fanny ♥



Haha, jag = trött ;D Mobba inte bilden!

Stallet!

Idag var min första jobbadag. Men ingen kom! ;o Så Jennie åt nästan alla choklad bollar xD Nej, men hon tog typ 7 st. Jag red Frasse idag ochså! Men han var mycket "dummare" idag :( Men det blev lite gallopp iaf ;D Men det var typ en långsida, jaja! Han är ändå väldigt fiin ♥ Jag ska rida han ett tag nu. Och imorgon ska Tess fota mig och Frasse och jag tar med mig datan så jag kan lägga in bilderna direkt. Bilderna Sara tog kommer jag nog inte få eftersom att hon inte hittar sin överförnings kabel... Men klockan är mycket nu, jag ska ju jobba imorgon :D

Vindy, jag älskar dig! Frasse du är fiin ♥     
//Fanny





Bilder: http://www.vissmalens4h.se/



Härliga Stoarp! :D

Nu har vi kommit hem ifrån Stoarp. Det regnade men det hindrade inte oss! Vi badade, var i stallet, gosade med kattungarna, lekte med hästarna och kastade en pinne om och om igen till hunden Kenza. Det var väldigt varmt i vattnet. Oj, NEJ Super kallt!! Emmie tyckte att det var lagom typ. Men vi tänkte inte på att fota så det blev inga bilder, haha xD Men det var en lång dag iaf. Imorgon ska vi jobba i torpet jag, Emmie och Jennie. Emmie ska sova här en natt till. Vi ska kolla på filmen Indiana Jones om Emmie vill det! Imorgon ska jag fråga Maria om jag får rida Frasse♥. Jag kanske ska tävla v.32 på grennalogen "polka hoppet" hette den tydligen men först ska jag kolla med Maria om Vindy är ledig då :). Iså fall ska jag hoppa en clear round på 40 och 50 cm iomed att vindy inte precis har hoppning som sitt största intresse;) Men det är iaf värt ett försök. Isåfall åker jag med Emmie som troligt vis också ska vara med :).
ha de gött!!xD

// Fanny ♥



Bästa Emmie hemma ♥

Nu har hon äntligen kommit hem! Vi ska sova hos mig inatt iaf. Super! Hon imorgon ska vi till Stoarp och dom fiina hästarna. Kuligt!!! xD Men vi ska kolla på en film snart. Tror den heter tusen gånger sarkare. Rekomenderad av Tess ♥ Och du Tess du har rätt med det om JW hjälmarna. (Om ni vill veta mer om vad tess skrev läs hennes kommentarer på inlägget "Bara en sak ♥") idag var jag o köpte godis till torpet för 600 kr nice!!
o jag har bakat 81/st choklad bollar o 35 muffins så nu finns det fika i torpet för hela veckan, mamma hadde med sig kameran så jag kunde inte fota idag:(

Ha det bra, herrå //Emmie & Fanny♥



Baka!

Nu ska jag hem till min mormor och baka! Vi ska baka kakor, muffins och massa mer. De flästa kommer vi sänka till Torpet på vissmålen. Jag tar med mig kameran så jag kan fota ;) Men innan det ska jag äta lite och så! När vi har bakat klart så kanske vi ska åka till IKEA eller vad det heter xD Jag hoppas att Emmie kommer hem idag ochså! Har saknat henne väldigt mycket ♥
Bilderna på mig och Frasse kommer men Sara har inte skickat dom ennu :( Sara!! Men jag ska äta nu.
Nu ska jag hem till min mormor och baka! Vi ska baka kakor, muffins och massa mer. De flästa kommer vi sänka till Torpet på vissmålen. Jag tar med mig kameran så jag kan fota ;) Men innan det ska jag äta lite och så! När vi har bakat klart så kanske vi ska åka till IKEA eller vad det heter xD Jag hoppas att Emmie kommer hem idag ochså! Har saknat henne väldigt mycket ♥
Bilderna på mig och Frasse kommer men Sara har inte skickat dom ennu :( Sara!! Men jag ska äta nu.
Herrå! // Fanny ♥

En ska bara! ;)

Aaa, nu är jag här igen. Men jag ska bara berätta vad jag tänkte när jag kollade på JW hjälmar på Google.


Jag tycker inte dom är så överdrivet fina.
Vissa passar i dom men det är fortfarande slöseri på pengar :(
Jag hade tänkt att köpa en men jag köpte en på Hööks för typ 600.
Och jag vill spara mina pengar så jag kan köpa en kamera.
Så JW hjälmar får en stor diss nu!
Nu tycker jag att ni som har en ska bli arga typ för alla passar i den som jag har sett :(
Jag ser ut som en pinne i den.
(Dumma hjälm)
Den passar inte mig iaf.
Asså dom är ju fina och så men dom sitter så fult på.
Och så ser man ut som en tjockskalle i den, hahaha xD Det är faktisk sant.

// Fanny ♥


Svar på kommentarer som ett inlägg ♥

Ja, nu ska jag skriva ett inlägg där kommer stå svaren till kommentarerna kommer stå i texten xD Lite knepigt så om ni inte hittar vad ni söker så får ni säga till. Men idag har jag varit i torpet med Jennie och Sara igen. Jag spelade ett spel medan dom jobbade ;] När klockan var typ fyra så åkte jag hem. Hade inget att göra och dessutom så ville jag faktiskt hem ^^ Och jag var inte i Gällstad idag. Vi skulle åka med mammas kompis men hon kunde inte idag så vi ska åka vecka 30! Aja, skorna får vänta då :( hehe!

Jag ska börja skriva mina åsikter på bloggen, tack Tess ♥ Jag kommer tex skriva "detta schabraket är så fult!!" (MM)
Jag skulle starta en blogg med Jennie och Sara men det lär inte bli så :( För Jennie bloggar med Julia och Sara vet man inte vad hon gör, lilla häxan ♥ Men jag tror Sara och så har en blogg men vet inte vad den heter.

Nu ska jag kolla på hästsaker ;D Kanske skriver mer inatt xD KANSKE!! Jag lär typ somna så :O Ha det bra! herrå!
//Fanny ♥


Nu så ;D

Nu är designen på plats :D Nu i början så är den lite knäpp så då måste man trycka på F5 för att se den... Under tiden BÄSTA AMANDA fixade det gjorde jag en outfit till mig som jag ska ha på ponnyalsvänskan. Imorgon ska jag till Gällstad ;D Haha, jag ska shoppa. Det gör jag alldrig. Hoppas att det finns hästsaker där. Men det tror jag inte :( Men kläder kommer det bli!! xD Och korta converse. Dom kostar bara 400;- där! Skitbra ;D Vet bara inte vad jag ska ha för färg på. ? Men tror det blir den varliga vita färgen... Eller blåa ? aja, jag får se vad som finns :D
Hon som fixade med desigen: www.fotoforever.blogg.se (Amanda)
Jag kanske hinner skriva innan jag åker men jag får se ;) Ha det pra!

PS: Detta är till jennie! Jag kommer troligt vis inte ill stallet imorgon :( Jag ska ju till Gällstad. Men jag kanske kommer, vi får se :)

// Fanny ♥


Hejsan ;D

Detta är alltså min nya blogg :) (som ni redan vet) Designen kommer upp om ett tag men det lär inte ta mer en till imorgon. Om ni vill veta her om mig och Vindy kan ni läsa här på sidan. (När designen kommer upp) Jag har inte skrivit något om Sibylla så jag tänkte göra det nu!

Sibylla:

Jag har tävlat Sibylla en gång. Det var en cleround och vi nollade :) Hon är 11 år, precis som mig och Vindy :D Hon är busig men inte på tävlingar. Hon går faktisk bättre på tävlingar en på hemmaplan. Hon är en perfekt liten hoppryttare! (Mej) Men jag börjar bli förstor, eller nu är jag lagom men om något år så är jag förstor... :(

Idag har jag hjälpt till i torpet. Sara och Jennie jobbar denna veckan. jag ska jobba nästa vecka :)/:( Jennie red Daim sen på kvällen och det var en lång historia. Ja, Vi skulle ta in Daim så Jennie kunde borsta och så. Men han ville inte komma in :@ Det tog iaf mer en en timme att få in honom. Då när vi hade fått in han så ringde vi till Maria (ridlärare) och frågade om vi skulle få släppa han i en sjuk hage istället. Men samtidigt så frågade jag om jag skulle få rida någon och då fick jag rida Frasse :D Det var skit kul faktiskt! Han var väldigt duktig. Vi galopperade tillome! Han gjorde inget bara att han kickade lite men han är ju bara 4 eller något. Sara fotade så bilder får ni se på oss, men mobba inte att jag är väldigt lång på han... Men jag har inte bilderna en så dom kommer :)
Jag har längtat efter att få blogga igen, dumma min förra blogg! :( Men ni som kommer läsa denna bloggen kan ju ge lite förslag på vad som ska hända på bloggen. Asså typ om jag ska ha tävlingar eller vad ni nu tycker :)

// Fanny <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0